Ez tetszik, de én úgy tudtam, hogy a csevapcsicsa többféle húsból készül
marhahús: 80 dkg
só: 1.5 dkg
őröIt feketebors: csipetnyi
ételízesítő:csipetnyi
szódabikarbóna csipetnyi ( puhább lesz a hús )
paradicsom: 2 db
uborka: 1 db
paprika: 2 db
lepény: 4 db
étolaj a sütésnél kenegetni kell a húst
lila hagyma 1 fej a körethez
A fűszereket, az apróra darált hússal ( érdemes kétszer átdarálni a húst, hogy minél apróbb legyen ) jóI összeqyúrjuk, majd másnapiq hideg helyen érleljük.
Az íqy előkészített húsbóI 6-8 cm rudacskákat formázunk, majd faszénen, vaqy rostIapon megsütjük ( viqyázva nehogy kiszáradjon ) olajjal keneqetjük. Megsütjük a karikára vágott paprikát.
Forrón, friss Iepénnyel, (kenyérreI) karikára vágott lilahaqymávaI, uborkával, paradicsommaI.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!