Hozzávalók: 8db főtt, felső csirkecomb, 5 db közepes méretű burgonya, 6db tojás,2 dl tejfel, 1 gerezd fokhagyma, 1 kis fej vöröshagyma, 10 dkg reszelt sajt. 6 evőkanál liszt, 1 késhegynyi sütőpor, zöldségzöldje, zellerlevél, őrölt bors, só.
Elkészítés: a sütőedény alját kikenjük zsírral.Erre tesszük a megtisztított, felkarikázott burgonyát, megsózzuk.A lisztet összekeverjük a sütőporral, belereszeljük a sajtot.A tojásokhoz hozzáadjuk a tejfölt, a fűszereket,az apróra vágott zöldségzöldjét,belekeverjük a feldarabolt húst, majd a lisztet.Belesímítjuk a sütőedénybe,a tetejére színes paprikát, zellerlevelet teszünk, megsütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!