A csirkemájat kevés olajban megpörkölöm.
Kiveszem, majd ugyanebben a lében, a nagyobb darabokra vágott hagymát és a szétnyomott fokhagymát kicsit megpárolom.
Beleteszem a karikára vágott sárgarépát, majd a nagyon apróra kockázott paradicsomot is.
Hozzáadom az apróra vágott gyömbért, vagy gyömbérport és a curry fűszerkeverékből, 1 kiskanálnyit.
Kevés halszószt, vagy szardellát, ezek hiányában, csipet sót teszek az edénybe.
Kicsit később belekerül a paprika, majd a szeletelt gomba és az apróra vágott snidling, korianderzöld (vagy petrezselyemzöld) is.
Keményítő szórással, kicsit sűrítem, kevergetés mellett. Erre nem feltétlenül van szükség!
Rizzsel, vagy tésztával tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!