(Y)
Fél kg csirkemáj
20 dkg mirelitt zöldborsó
2 fej vöröshagyma
olivaolaj
1 csomag főzőtasakos Életfa és Élelem köles
majoránna
só
bors, vagy borsikafű
Tetejére: sajt
A dobozon lévő leírás szerint megfőzzük a kölest, megdinszteljük az apróra vágott hagymát egy kevés olívaolajon, majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és néhány másodpercnyi keverés után jöhet a zöldborsó. Picit pirítjuk, majd fedő alatt 5-7 percig megpároljuk és ezt követően adjuk hozzá a megtisztított, kockákra aprított csirkemájat, amit szintén párolunk fedő alatt is. Majorannával, borssal, cayenne borssal fűszerezzük és, ha megpuhultak a hozzávalók, akkor a főtt kölest. is belekeverjük az egytálételünkbe. Szükség esetén öntünk hozzá egy kis vizet. Ha szeretjük reszelt sajttal tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!