felvitel dátuma: 2014-07-07 17:15:55
mai nézettség: 1
nézettség: 2029
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
50 dkg csirkemaj
2 kozepes hagyma ( 1 lila es 1 voroshagyma)
1 nagy voroshagyma
2 fott tojas
4 tk olaj
So,bors
1-2 szal petrezselyem
1 ujhagyma
Talalashoz: kenyer,salata vagy savanyusag
Előkészületi idő: 20 perc
Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:
A nagy voroshagymat vekony csikokra vagom es olajon aranysargara dinsztelem.Hozzaadom a megtisztitott csirkemajat es nagy langon addig piritom mig kifeheredik.Utana kislangon puhitom tovabb meg kb 10 percig.( villaval ellenorizzuk mikor mar nem veres elkeszult) A majat es a hagymat kiveszem az olajbol es vagodeszkara teve a fott tojasokkal aprora vagom.Hozzaadom az aprora vagot lila es voroshagymat,az aprora vagott petrezselymet es az ujhagymat,sozom,borsozom.Hutobe teve lehutom es talalom salataval,kenyerrel vagy savanyusaggal. Ha szaraznak talaljuk a sutesbol visszamaradt olajbol adhatunk hozza.
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!