Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / töltött étel receptek » Csirkemell aszalt gyümölccsel, áfonyamártással

felvitel dátuma: 2011-03-16 10:52:25       mai nézettség: 1       nézettség: 5762
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg csirkemell filé
20 dkg aszalt gyümölcs
1 dl vörösbor
3 ek áfonyadzsem
40 dkg burgonya
só ízlés szerint
tojás, liszt, zsemlemorzsa panírozsáshoz
cukor ízlés szerint
étolaj a sütéshez

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Az aszalt gyümölcsöt vörösborba áztatjuk.
A csirkemell filéket egyenlő szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, beletöltjük az aszalt gyümölcsöt, megtűzzük hústűvel, panírozzuk, forró olajban kisütjük.

Az áfonya dzsemhez egy kicsi vörösbort öntünk, és lassú tűzön állandóan keverve laza állapotra hozzuk.
Megtisztított burgonyát kockára vágom, majd forró olajban kisütöm.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Kiss Józsefné 2011 március 26

Ez igazán finom lehet, különösen, mert én a csirkéből, csak a mellét szeretem. Aszalt gyümölcsnek, gondolom szilvára gondoltál. Ki fogom próbálni.

0/10 bildi 2011 március 28

Én szilvával csináltam, ugyanis annak íze paszol a csirkéhez, de kilehet próbálni más aszalt gyümölcsel is, szerintem.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.