Hozzávalók 4 személyre:
· 4 db csirkemell filé
· 20 dkg natúr krémsajt
· 2-3 gerezd fokhagyma
· 4 szelet sonka
· só
A panírozáshoz:
· 20 dkg finomliszt
· 3 db tojás
· 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
· étolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk és a krémsajtba keverjük. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és 1-1 evőkanál fokhagymás krémsajtot. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük. Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!