Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( zsemlemorzsa ) » Csirkeszárnyak borgonyapehelyben

felvitel dátuma: 2011-11-27 11:13:42       mai nézettség: 1       nézettség: 3183
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg csirkeszárny

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

burgonyapehely

A fűszerek:

kakukkfű

chili /v.csípős paprika pehely/

cayenne bors

steak bors

curry

fokhagyma por

snidling

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Elkészítés:A csirkeszárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk.Sózzuk és a hűtőbe tesszük.

Elkészítés:A fűszereket elkeverjük a liszttel maj a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk.Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Helga 2011 november 27

Jól néz ki! (Amikor megláttam a képet, tudtam, hogy a te recepted:)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.