4 gramm cukrozatlan kakaó
7 dkg vaj
2 cs csoki puding
5 db tojásfehérje
10 dkg cukor
1,5 l tej
1. A Tejet fazékba öntjük ,egy részével kikeverjük a csoki pudingot ,majd ezt hozzáadjuk a többi tejhez. Hozzáadjuk a kakaót elkeverjük és feltesszük főni ,folyamatosan keverjük nehogy leégjen. Amikor forrni kezd, apránként belekeverjük a kis darabokra vágott vajat,és a cukrot és sűrűre főzzük .
2. Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Vízet teszünk fel forrni és ebbe a habból kis kanállal szaggatunk pici adagokat ,mindkét felét 12 másodpercig főzzük ,szűrőkanálra szedjük ha kész.Ha a krémünk már kihült kelyhekbe töltjük úgy, hogy a csokikrém közé is rétegezünk a habból és a tetejére is rakunk . Tetejét csokidarával vagy színes cukorkával megszórjuk, és hidegre tesszük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!