8 dl tejet feltenni melegedni, 1 cs vaníliás cukorral.
A tojásokat ketté választani, majd a fehérjét egy csipet sóval, kemény habbá verni.
Ezután a tejben kifőzni a kanállal beleszaggatott habot. Lecsepegtetni és egy tálba tenni.
A mazsolát beáztatni a rumba. A tojások sárgáját, ízlés szerinti mennyiségű cukorral jól kikeverni. A csokoládét mikróban felmelegíteni, és a cukros tojássárgájához keverni. Keverés közben pici tejet önteni hozzá. Végül hozzákeverni a pudingport, és maradék tejet is.
A tejbe beleönteni a rumos mazsolát, és felforralni. Ha már kezd forrni, állandó keverés mellett hozzáadni a csokoládés-tojásos-cukros masszát. Pár percig kevergetve főzni, majd a kifőzött hab tetejére csorgatni.
Hagyni hűlni, majd langyosan tálalni.