Nagyon jó!Istenien hangzik!Megéri dolgozni vele.
Hozzávalók a töltelékhez: Császár szalonna, főtt füstölt tarja, vöröshagyma, delikát, bors, csemege pirospaprika, liszt, víz, ecetes almapaprika.
hozzávalókat vékony csíkokra vágjuk és a hagymán addig pírítjuk még pörzsanyag nem keletkezik a serpenyő alján ekkor megszorjuk pirospaprikával kicsi liszttel és egy kicsi vízzel összefogatjuk a töltekéket. Az egészet lesütjük akkor jó ha lekapja az alját. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a szétnyitott kiklopfolt csontnélküli karajt és feltekerjük.Panírozzuk és kisütjük.a hagymás burgonyához a burgonyát héjába megfőzzük és megpucoljuk ha kihült. Karikára vágjuk és olajba megsütjük. Közben császár szalonnát lepirítunk csíkokra vágva és karikára vágott póré hagymát kavarunk bele. A sült burgonyával össze keverem a szalonnát és a póré hagymát a göngyölt húst négydarabba vágom és a hagymás burgonyára rakva tálalom. Jó étvágyat kívánok hozzá. Kicsit munkásos, de hidgyétek ell , hogy megéri egy vasárnapi ebédnek.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!