Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Csörögefánk Katától

felvitel dátuma: 2018-02-01 20:12:47       mai nézettség: 1       nézettség: 738
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

30 dkg liszt
3 db tojássárgája
1 kisdoboz tejföl
1 csipet só
1 ek. eritrit/cukor
1 késhegynyi szódabikarbóna

Olaj a sütéshez
Porított eritrit/porcukor a szóráshoz
Lekvár/nálam saját készítésű mórabóra lekvár/

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálba tesszük,nyújtható tésztát gyúrunk belőle.
Ha szükséges lisztet adhatunk hozzá.
Kissé elnyújtjuk,csíkokra vágjuk,majd a csíkokat kinyújtjuk,megfelelő méretűre vágjuk, mindegyik csíkot a végeinél kissé bevágjuk, majd a végeket áthúzzuk a nyíláson.
A nyújtáshoz használhatunk tésztanyújtó gépet is.
Felhevített olajban aranyszínűre sütjük.
Tetszés szerint édesítővel/cukorral,lekvárral tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját családi recept

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

9/10 Andó Gábor 2018 február 05

Finom..

9/10 Kovács Bernadett 2018 február 06

Fincsi

10/10 Gyarmati Judit 2018 február 09

húú, finom

10/10 Hegedűs Mária 2018 február 10

imádom

10/10 Kovács Timi 2018 február 25

Jól néz ki. El is mentettem a receptet.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.