Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk,a fehérjét pici sóval kemény habbá verjük,hűtőbe tesszük.
A tojások sárgáját az édesítővel habosra keverjük,beletesszük az olajat,az átszitált lisztet,amibe beleszitáltuk a kakaóport és a sütőport is.Jól összekeverjük az egészet majd a felvert tojásfehérjét lazán fakanállal hozzákeverjük,tortaformába öntjük és 175 fokon 30-40 percig sütjük(tűpróba ajánlott)
A pudingport kevés üdítővel összekeverjük, a többi fantát az édesítővel feltesszük főni, amikor forr,hozzáöntjük a pudingos keveréket,pillanatok alatt kevergetve megfőzzük,hűtjük.
Összeállítás:
A tortalapot kettévágjuk,az alsó lapra rákenjük a túrókrém felét,erre kenjük az üdítős krém felét,rá tesszük a tortalap másik felét,túrókrém,üdítős krém másik fel,betesszük a hűtőbe és jól kihűtjük.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Tipp:
Ebből egy nagy adag lesz,ha nem nagy a család,lehet fele ennyi hozzávalóból is készíteni,akkor nem lesz emeletes.