Nagyon jó ötlet, most pont fogyozom, de enni is szeretek, ezt pont nekem való
csirkemell filé: 0,80 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
étolaj: 2 dl sütéshez
rizs: 0,16 kg
liszt: 0,08 kg
tejszín: 0,2 l
mazsola: ízlés szerint
vöröshagyma: 2 közepes fej
curri por: ízlés szerint
friss zöldség a díszítéshez
Finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk, a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk, fűszerezzük sóval-, borssal-, currivel ( szép sárga színt ad ), és az egészet készre pirítjuk.
Liszt szórással sűrítjük 8 óvatosan öntsük a lisztet, hogy ne legyen csomók ), tejszínnel fölengedjük, majd hozzáadjuk a mazsolát, és kiforraljuk.
Rizst puhára főzzük, és merőkanálba tömködjük, majd kiöntjük ( így kapunk egy félgömb formát )
Ízlésesen tálaljuk, díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!