Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Japán » Daigaku imo / Szezámos édesburgonya

felvitel dátuma: 2011-04-19 12:28:46       mai nézettség: 1       nézettség: 2171
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
  • 200 g satsumaimo (édesburgonya)
  • kevés olaj
  • 1,5 ósaji viz (1,5 x 15 ml)
  • 6öml cukor
  • 6 ml szezámolaj
  • 2 ek szezámmag
Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

Jól megsikáljuk a burgonyánkat, majd srégan karikákra vágjuk. 10 percre bő vizbe áztatjuk, majd jól lecsöpögtetjük.
Azután egy serpenyőbe olajat hevitünk, majd beledobjuk a burgonyakockákat és fedő alatt jól megsütjük.
Azután kiszedjük őket, kitöröljük a serpenyőből az olajat, majd a következőket tesszük bele: viz, cukor és szezámolaj keverékét.
Felforraljuk, ha már a habok aprók lettek, akkor beletesszük a burgonyát.
Hozzáadjuk a szezámmagot is, és jól beleforgatjuk mig mindenhol nem éri a szósz, és nem karamellizálódik.
Italok mellé kiváló otsumami (inyencség). 

Jó étvágyat kivánok! :)

Szakács: Julcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.