Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Húsos egytálak » Debreceni csülkös pecsenye

felvitel dátuma: 2015-06-01 08:15:45       mai nézettség: 1       nézettség: 1668
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:
Főtt füstölt csülök (maradék)
Debreceni páros kolbász, esetleg virsli,
hagyma.
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A főtt csülköt (sonkát) nagyobb darabokra kockázzuk. Rusztikus darabokra vágott hagymát dinsztelünk, majd beleadjuk a húst, és az előzőleg félbevágott beirdalt debreceni páros kolbászokat. Borson kívül, más fűszerezésre nincs szükség, mert a debreceni, és a hús is elég fűszeres. A debreceni helyettesíthető akár virslivel, de gombával is. Akár több hozzávaló kombinációját kipróbálhatjuk. A gombának sincs szüksége sok főzésre, így ez is hirtelen készen van. Krumplipürével tálaljuk.

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.