Karaj szeletek (16 szelet)
Szeletelt bacon (10 szelet)
1 csomag falusi sonka (hajszál vékonyra szeletelt)
5 db debreceni kolbász
Grill fűszerkeverék
A karajt sertéssült fűszerkeverékkel mindkét oldalán beszórjuk, gyengén kiklopfoljuk, majd félre tesszük. Egy nagy darab alufóliát terítünk, arra egy sütőfóliát, és erre fektetjük először a bacont, majd kicsit egymást fedve a karajszeleteket, arra a sonkát és végül a lebőrözött kolbászokat. A fólia segítségével feltekerjük a húst, és becsomagoljuk mindkét fóliába. Pár percig 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd visszavesszük a hőfokot 180 fokra, és 45 percig sütjük. Ezután kibontjuk a fóliát, és újra 200 fokon még 15 percig sütjük. Ha kész, öt percig pihentetjük, utána ferdén szeleteljük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!