Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / egyéb recept » Diós csirkemell.

felvitel dátuma: 2014-10-03 18:51:15       mai nézettség: 1       nézettség: 2199
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
60 dkg csirkemellet felcsíkozzuk vékonyra.
1 ek balzsamecet.
1 ek  sötét szójaszósz
1 ek Worcester  szósz
1 ek étkezési keményítő
egy marék darabos dió
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:
, frissen őrölt színes bors,kevés víz kerül hozzá, és jól összekeverjük.
Egy nagyobb serpenyőben, kevés olajon megpirítunk fél marék negyedelt diót.
Kiszedjük, a visszamaradt olajon egy fej lila hagymát 1 szál új hagymát zöldjével együtt felkarikázunk, és kissé megfuttatjuk az olajon.
Ráhelyezzük a csirkemell csíkokat.
Gyakori kevergetés mellett, a vizet pótolva hozzá,  fedő alatt puhára pároljuk.
Vissza sütjük zsírjára.
 A vége felé hozzá adjuk a diót és egy szál karikára vágott új hagymát.
Nálam borsós rizs volt a köret
A  fejes saláta már a kertből került hozzá.
Készülhet burgonyával, vagy párolt zöldséggel.
Most finom olasz balzsamecetet vettem.
Eredeti olasz, szőlőmustból készült, és nagyon ízes.
Szakács: Olgis


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.