20 dkg főtt csirkemaradvány
8 dkg dióbél
10 dkg alma
12 dkg majonéz
2 dkg cukor
1 dl tejszín
1 fejes saláta
Fél citrom
Só
Előző levesből megmaradt csirkehúsról leveszem a bőrt, eltávolítom a csontot.
A csirkehúst vékony csíkokra vágjuk.
A majonézhez hozzákeverjük a tejszínt, citromlével, cukorral, sóval ízesítjük.
A salátát kisebb darabokra tépjük, az almát kis kockákra, a diót durvára vágjuk, végül belekeverjük a mártásba. Hozzákeverjük a felszeletelt húst.
Jól lehűtve tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!