Nagyon guszták ismét, Heni! A tálalás is ízléses!
A tészta hozzávalóit jól összegyúrom, ha szükséges kevés lisztet tehetünk hozzá. Kelesztem lefedve meleg helyen háromnegyed órát. Deszkán kinyújtom a tésztát és megkenem étolajjal, majd rászórom a fahéjas-diós-cukros keveréket, feltekerem szorosan és ujjnyi vastagságra felszeletelem. Egy nagy tepsit kivajazok és szorosan egymás mellé fektetem a csigákat. Kicsit bekenem a tetejét olajjal. Előmelegített sütőben 180 fokon 30-35 perc alatt készre sütöm. Én most mini csigákat készítettem és a tészta fele diós-fahéjas a másik kakaóscsiga.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!