felvitel dátuma: 2014-11-02 14:10:02
mai nézettség: 1
nézettség: 3284
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
2 kg vekony szelet borju ( lehet pulyka,csirke vagy marhahus)
50 dkg daralt borjuhus ( lehet csirke,pulyka vagy marhahus)
1 egesz hagyma
Keves barany faggyu ( haj,zsir)
Fuszerek: daralthushoz : so,bors
Orolt hel
Keves viz kb 50-100 ml
Fuszerek szelethushoz: Gyros vagy Shuarma fuszerkeverek
Keves so
Előkészületi idő: 30 perc
Sütési idő: 90 perc
Elkészítés:
A daralthust befuszerezzuk izles szerint ( so,bors,orolt hel keves viz) .A szelethusokat megszorom a gyros vagy shuarma fuszerkeverekkel es sozom. ( sozasnal vegyuk figyelembe a daralthus sotartamat is!) A sutobol vegyuk ki a nyarsat es retegezve tuzdeljuk meg.Eloszor szelethusokat tuzdelunk a nyarsra,majd kb tenisz labda nagysagu daralthus golyokat teszunk ra,amit kicsit kilapitunk a szelethuson.Igy folytatjuk mig el nem fogy. Tetejet szelethussal zarjuk.Erre ratuzzuk a barany faggyut vagy amink van zsiradekot es a megpucolt egesz hagymat.A nyarsat a sutobe teve pirosra sutjuk kb 60-90 perc alatt ( hus fajtajatol fugg a sutesi ido). Amikor a husunk piros a nyarsat korbr vagjuk . Talalhatjuk salatakkal,pitaval,kiflivel,pitaval. Torokoknel pitaba vagy laffaba csomagolva aruljak. AKit ERDEKEL: A SUTO es a DONER FUSZERKEVEREK ,VALAMINT AZ OROLT HEL ,NALAM RENDELHETO
Üdv.
Hogyan, és honnan lehet ilyen sütőre szert tenni?
0/10 eva tothne karolyii 2016 január 11
neten beszerezheto,ill mi is aruljuk ezt a tipust
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.