szósz 1 evőkanák keményítő 2 evőkanál paradicsom sűrítmény 1 teáskanál medvehagyma 1 darab csípős paprika ízlés szerint 5 evőkanál borecet 1/2 evőkanál xilit 1 teáskanálsó 10 evőkanál víz
Előkészületi idő: 30 perc
Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
Csirkemellet kockázzuk. A paradicsomot, uborkát, paprikát csíkozzuk. A szósznak valókat összekeverjük . Kevés olajat hevítünk beledobjuk a csirkedarabokat, 2-3 percig pirítjuk ,2-3 percig pirítjuk és közbe kevergetjük. Ezután a többi zöldséget is hozzáadjuk majd 2 percig pirítjuk. Majd hozzáadjuk a szószt, és kevergetve addig pároljuk az egészet amíg a szósz átlátszóvá válik. Barna rizzsel, bulgurral, egyaránt tálalható.
jól néz ki ..és biztos finom is .....ezt én is kipróbálom.
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.