2 db vöröshagyma, 3 db fehér paprika, 3 szem burgonya,
3 serpenyő, kevés olaj, só tetszés szerint, csipet őrölt feke
fekete bors, 1 db kakas máj, és vére. 4 db tojás.
A vöröshagymár uborkareszelőn lerszeltem, megsóztam és egy picit állni hagytam. A paprikákat hasábokra szeltem, szintúgy megsóztam és állni hagytam. A burgonyát, hámozás és mosás után kis kockára vágtam. Az egyik serpenyőbe a burgonyát sütöttem a másikban a hagymát dinszteltem, a harmadikban a paprikát dinszteltem ezt fedő alatt. Amikor készen voltak tányérokra raktam, és a hagyma zsírjában megsült a vér és a máj, majd a tojásokat felvertem, megsóztam és azt is mellé raktam, majd a tányérra kiszedtem. Fenséges reggeli kerekedett belőle!!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!