35 dkg finomliszt
5 dkg kristálycukor
10 dkg puha Rama margarin
3 tojás
2 dl tej
2 dkg éleszto
csipetnyi só
Az élesztot langyos tejben felfuttatjuk. A puha margarint a cukorral habosra keverjuk. Hozzáadjuk a tojásokat és a sót. Tovább habosítjuk. Beletesszuk a lisztet és az élesztos tejet. Elkeverjuk és langyos helyen letakarva kb. 20 percig kelni hagyjuk. A gofrisutot elomelegítjuk és belekanalazzuk a masszát.
Megjegyzés: Tehetunk bele 3-4 dkg jégcukrot is, de azt csak akkor tegyuk bele, mikor a tésztát kelni hagytuk és rá a masszára.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!