Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Erdélyi tejszínes, fehérbab főzelék.

felvitel dátuma: 2015-03-22 08:04:58       mai nézettség: 1       nézettség: 1622
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
500 g száraz fehérbab,
1 fej hagyma nagyon apróra vágva,
4 gerezd zúzott fokhagyma
néhány babérlevél
kevés borsikafű (csombor)
nagyon kevés lestyán levél
200 g. főzőtejszín
1 csapott evőkanál liszt a habaráshoz
kevés almaecet
ízlés szerint só, és őrölt bors.
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:
A babot előző este beáztatom.
Sós vízben felteszem főni a babérlevelekkel, és a fokhagymával. Kevés almaecetet is adok hozzá. A csombort (borsikafű)és a lestyánt szárastól beleteszem a főzőlébe, de mielőtt behabarnám, kiveszem a babérlevelekkel együtt.
Mikor a bab megpuhult, hozzáteszem a hagymát, és a liszttel, a főzőtejszínnel együtt jól összekavarom.  A kikevert tejszínes masszával behabarom a főzeléket.
Ismét felforralom, készre főzöm. Ha szükséges utána fűszerezem, és megborsozom.
Az előre elkészített feltéttel tálalom.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.