50 dkg darált hús
30 dkg kenyér
3 gerezd fokhagyma
1 mokka k só.
3 csípet majoranna
3 csípet örölt borss
2 csípet vegeta
1 egész tojás
fél liter étolaj
Egy nagyobb tálban rakjuk össze,és a tálba tesszük a darált húst,a reszelt fokhagymát egy tojást,és az ásztatott kenyeret,amit jól ki facsartunk a víztől,a sót,és a fűszereket,és nagyon határozottan,össze dolgozzuk az egész anyagot,és mint a pinpong labda,olyan nagyságúak ,legyenek kb a fasírtok. A serpenyőben már ha forró az étolaj,éa a sütő serpenyő akkora legyen hogy a fasírtok ne merüljenek el az étolajban,,és kis időn belül mind két oldalát pirosra sütjük,kb 25 db lesz belőle.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!