Hozzávalók
35 dkgzöldborsó
15 dkg burgonya
3 szálsárgarépa
1 kk só
I pici cukor
1 evőkanál liszt
1,5 dl tej
A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a sárgarépát és a burgonyát apró kockára vágjuk.
Annyi vízben, hogy kicsit túlérje, puhára főzzük .
Meghintjük a sóval, cukorral .
A lisztet a tejjel csomómentesre keverjük, majd a főzelék forró levéből, pár evőkanállal felhígítjuk, és folyamatos kavarás mellett, a főzelékbe öntjük.
Pár perc alatt, szépen besűrűsödik.
Nagyon finom sültek mellé de önmagában is tálalható
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!