Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vad ételek recept » Flamand pörkölt:

felvitel dátuma: 2013-11-04 16:40:20       mai nézettség: 1       nézettség: 2274
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

2 kg vadhús, vagy marhahús (végső esetben pulyka felsőcombból is készíthető), 2-3 nagyobb vöröshagyma, , olaj, 1-2 cs. aszalt szilva, kenyérszelet, mustár, 2 üveg barna sör (fontos!) Fűszerezése: borsikafű, kakukkfű, vagy vadfűszer keverék, de aki ezeket nem szereti, kevés majoránnával is fűszerezheti.

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, sózzuk és addig sütjük, míg levet enged. Ekkor fűszerezzük és fedő alatt majdnem puhára főzzük. Amikor a levét már elfőtte, felöntjük 2 üveg barna sörrel, beletesszük az aszalt szilvát, majd  2 szelet fehér kenyérnek körbe levágjuk a héját, megkenjük mustárral az egyik felét, rátesszük a pörkölt tetejére. Addig főzzük tovább, míg a kenyér teljesen el nem , így besűríti a pörköltet. Főtt burgonyával, vagy friss kenyérrel tálaljuk.

Szakács: Lulu


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.