Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / hal recept » Fogas filé vajas boros gombával

felvitel dátuma: 2011-03-24 13:55:34       mai nézettség: 1       nézettség: 4290
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg fogas filé
1 egész citrom
0,003 dkg só, bors, fűszerkeverék
40 dkg csiperke gomba
2 dl tejszín
4 dkg liszt
20 dkg vaj
20 dkg koktél rák
1 dl fehér bor
2 dkg friss kapor
40 dkg burgonya kockára vágva
5 dkg vöröshagyma
alma, friss zöldség a díszítéshez

 

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Fogas filét fűszerezzük, citrom lével locsoljuk, lisztbe mártjuk, és vajban mindkét felét készre sütjük.
 
Mártás:
Pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, a durvára vágott gombával, rákkal készre pároljuk, fűszerezzük.
Hozzáadjuk a tejszínt, a kaprot, és a fehér bort.

Megtisztítjuk a burgonyát, nyolcadoljuk majd megfőzzük, vajban egy kicsit megdiszteljük, majd petrezselyem zöldjével megszórjuk, enyhén megforgatjuk.

Ízlésesen díszítve tálaljuk.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.