1 liter csontleves alaplé
12 gerezd fokhagyma
1 nagy fej vöröshagyma
só
2 dl kókusztejszín
fehérbors
kókuszzsír
őrölt szerecsendió (opcionális)
csipet kurkuma
A vöröshagymát finomra vágom, majd a kókuszzsíron puhára párolom.
Ezalatt megpucolom a fokhagymát, majd apróra vágom és a megpuhult vöröshagymához adom.
Felengedem a húslevessel, tejszínnel, óvatosan sózom, borsozom és felforralom, majd kb. 20 percig főzöm. Botmixerrel simára turmixolom.
Ízlés szerint utána ízesíthető, akár egy kis szerecsendiót is elbír. Forrón tálaljuk!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!