1,5 kg liszt 1,5 ek. so 1,5 ek. cukor 1,5 ek. gyors eleszto 1 tojas 1 ek. vodka ( elhagyhato) 50 gr margarin viz
a hozzavalokat jol osszedolgozzuk ,majd 4-5 reszre adagoljuk a tesztankat. ( 1 adag csaladi pizza meretu) lisztezett deszkan kinyujtom ,majd kessel bevagdosom.kb. 6 ek. olajat aprora vagott petrezselyemmel es 1 nagy gerezd zuzott,vagy reszelt fokhagymaval osszekeverem,majd a kinyujtott tesztara kenem.picit sozom es 220 fokos sutoben zsemleszinure sutom.mikor megsult kiveszem es megkenem a maradek olajjal es picit sozom .jo etvagyat! a maradek tesztat lefagyasztom adagokra szedve.pizzanak is ezt a receptet hasznalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!