Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Francia » Francia hús

felvitel dátuma: 2012-11-29 09:35:48       mai nézettség: 1       nézettség: 4173
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

6-8 szelet sertéshús (hátsó comb, vagy karaj), , bors, piros arany, mustár, margarin (vaj) petr.zöld.

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

A húst kissé kiverem, az összes hozzávalót összekeverem krémmé, majd a hús mindkét oldalát bekenem, / ha 2 sor van, közé is teszek margarint/ igen kevés vízzel lassan párolom és forgatom. Különleges finom íze lesz.

Szakács: zsacsilla


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.