Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Frankfurti leves Kata módra

felvitel dátuma: 2017-05-12 19:16:32       mai nézettség: 1       nézettség: 1374
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók:
70 dkg kelkáposzta
1 kg tisztított burgonya
3-4 pár virsli
só,bors,
3 ek liszt
2 ek olaj/zsír
1 tk pirospaprika
2 dl tej
1 tk szárított zöldségkeverék(delikát helyett)
1 tk őrölt köménymag
3 gerezd fokhagyma

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Elkészítés:
4-5 l vizet felteszünk főni,a megtisztított felaprított burgonyát belerakjuk a vízbe,
hozzáadjuk a tisztított fokhagymát,1/2 ek.sót,.köménymagot,a zöldségkeveréket.
A kelkáposzta felső leveleit leszedjük, laskára vágjuk,megmossuk,majd,ha a burgonya fél főtt lesz,hozzáadjuk és
4-5 perc fővés után a felkarikázott virslit is beletesszük.
A lisztből,olajból(zsírból) rántást készítünk ha megfőtt a leves,a rántásba tesszük a pirospaprikát,2 dl vízzel és 2dl tejjel simára keverjük,rászedünk 1-2 merőkanál forró levet,majd az egészet beleöntjük a fővő levesbe és 1-2 perc alatt készre főzzük,
borssal megszórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.