80 dkg süllő filé
10 dkg vaj
2 dkg őrölt pirospaprika
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
40 dkg burgonya
étolaj a sütéshez
gyümölcsök a díszítéshez
A süllő filéket egy kicsit megfűszerezzük, majd roston megsütjük.
A vajat sóval, pirospaprikával összekeverjük, majd hűtőbe tesszük.( ezt egyébként kenyérre kenve máskor is fogyasztható ) Tálalás előtt a forró sült halszeletekre helyezzük ( az ráolvad és átjárja az egész halat ), majd tetejére gyümölcs szeletet teszünk.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, és forró olajban kisütjük.
Megtisztított gyümölccsökkel díszítve tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!