Nagyon fincsi volt!
Ezt a receptet egészséges életmódnak, paleosoknak ajánlom, cukorbetegek is fogyaszthatják. A lekvár házi lekvár az én esetemben cseresznye lekvár, tartósítószer nélkül, cukor nélkül és gluténmentesen elrakva.
A gesztenyemasszát kiveszem előre és kiolvadva használom fel. Az alapanyagokat beleteszem egy tálba és jól összedolgozom. Golyókat formálok és a lereszelt étcsokiba mártogatom, majd egy tányérra, vagy tálcára helyezem. Hűtőbe tárolom.
Feldobhatjuk a gesztenyemasszát egy szem mandulával is a közepébe:)
Nem nagy az adag, de a paleoban nem készítünk és nem eszünk egyszerre akkora adagokat.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!