Én kettő tortát sütöttem mivel ikrein vannak így feleztem a tészta hozzávalókat. ( A krémet nem feleztem)
Tészta:
8 dkg xilit, , eritrit stb vagy 8 dkg porcukor (én porcukorral készítettem)
5 evőkanál karob por (kakaó helyett),
6 evőkanál olaj,
3 evőkanál 5%-os ecet,
2,5 d. víz,
1/2 csapott mokkáskanál szódabikarbóna,
25 dkg rétesliszt.
Krém:
2 csomag bio gesztenyemassza,
500 ml rizstej,
80 gr. kukoricakeményítő,
A tetejére 2db banánt, és egy gesztenyemasszát, kikevertem és ez került díszítésnek, a közepére pedig darált kókuszreszelék.
A tészta hozzávalóit, összekeverem, tortaformában 25 perc alatt 190 fokon készre sütöm.
A kukoricakeményítőt felengedem kevés rizstejjel.
A többi rizstejet a felforralom, és a kukoricakeményítős keveréket beleöntöm, így lesz puding.
Összekeverem a gesztenyemasszával.
Ezzel a krémmel kenem meg a tortalapot, és díszítem a tetejét banános gasztenyemasszával.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!