1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dl víz
12 dkg gesztenyeliszt
8 dkg kókuszliszt
késhegynyi szódabikarbóna
2 db tojás
2 ek eritrit
Töltelék:
12,5 dkg gesztenye massza (natúr)
1-2 ek kókusztejszín
3 dkg olvasztott kókuszzsír
2 ek eritrit
vanília kivonat
A beforgatáshoz: eritrit/nyírfaporcukor
Az útifűmaghéjat a vízben csomómentesre keverjük, majd megvárjuk, h megkocsonyásodjon (pár perc). A tészta összes hozzávalóját hozzáadjuk, és összegyúrjuk. A tészta egyből nyújtható is, kinyújtjuk, és kb 12 négyzetet vágunk belőle. A töltelékhez a kiolvadt gesztenyét az olvasztott kókuszzsírral, a kókusztejszínnel, az eritrittel, a vaníliával összedolgozzuk, és egy-egy teáskanálnyit teszünk minden négyzetre. Feltekerjük, sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, és 180 fokos sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!