30 dkg Glutenix csicseris kenyérpor
3 dl víz
só
2 ek étolaj
A feltét:
tarja
kolbász
paradicsom
paprika
A pizzaszószhoz:
2,5 dl sűrített paradicsom
oregánó
bazsalikom
só
A tetejére reszelt laktózmentes sajt
A tészta hozzávalóiból robotgép segítségével rugalmas tésztát készítünk.
Ne legyen a tészta ragacsos!
A tésztát duplájára kelesztjük, majd kinyújtjuk és tepsibe (gáztepsi) fektetjük.
A tésztát 180 fokos sütőben kb 5 perc alatt elősütjük. Eközben a szósz hozzávalóit egy tálban elkeverjük, illetve a zöldségeket megmossuk, felkarikázzuk.
A sajtot lereszeljük, a kolbászt, tarját feldaraboljuk.
A tésztát kivesszük a sütőből, a szósszal megkenjük, a feltétet ráhalmozzuk, és reszelt sajttal meghintjük, és kb 10 perc alatt készre sütjük.
Azonnal forról felszeljük, és tálaljuk!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!