Nagyon ízletes, kiadós étel, vendégvárónak kimondottan szuper!!!!!!!
4 db csirkemell filé
10 dkg füstölt szalonna
10dkg zöldborsó
20 dkg gomba
10 dkg csirkemáj
2 db zsemle
1 fej vöröshagyma
2 dl tej
só
szárnyas fűszerkeverék
étolaj
őrölt fekete bors
petrezselyem zöld
1 db tojás
Előkészítés: A csirkemelleket kiklopfoljuk, sózzuk. A májat, gombát, szalonnát és a hagymát kisebb kockákra vágjuk. A petrezselymet apróra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a hagymát, megdinszteljük, hozzáadjuk a májat és fehéredésig sütjük. Beletesszük a gombát és a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemmel. Addig pároljuk míg a gomba elfövi a levét. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléket, és egy nyers tojást, majd összedolgozzuk.. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, felgöngyöljük. Tepsibe vagy jénaiba tesszük, szorosan egymás mellé, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Kevés olajat és vizet aláöntve sütőben 180 fokon 35-40 percig sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!