Hozzávalók:
50dkg gomba 1 darab paradicsom 1 darab paprika 1 tk só,1 tk bors,1 tk örölt piros paprika 3evőkanal olaj 2 fej hagyma
Elkészítés:
A gombát megmosom feldarabolom,a hagymát apróra vágom,a paprikát olyan apróra vágom mint a hagymát ,a paradicsomot pedig forró vizbe dobom 2 percre (igy könyebb meghámozni)szintén apróra vágom.Egy lábasban odateszem az olajat felhevítem majd hozzáadom a hagymát es a paprikát,kb 10percig párolom,majd hozzáadom az őrölt paprikát,2 perc múlva pedig a paradicsomot és a gombát,hozzáadom a sót borsot,jól összekeverem rátöltök annyi vizet hogy jól ellepje és mérsékelt lángon fedö alatt közbe -közbe kevergetem hogy ne kapjon oda kb 35 perc alatt puhára párolom. Ezután a fedöt levéve addig kevergetem amig teljesen be nem sürüsödik .
Főtt burgonyával tálaltam .
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!