felvitel dátuma: 2016-05-25 06:42:18
mai nézettség: 1
nézettség: 987
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
40 dkggomba
50 dkgSoóstarhonya
1 dbvöröshagyma
1 ekmustár
6 ektejföl
5 ekolaj
sóízlésszerint
borsízlésszerint
10 dkgsajt
6 dbtojás
Előkészületi idő: 20 perc
Sütési idő: 20 perc
Elkészítés:
Hagymátmegpucoljuk, felkockázzuk, éskevésolajonmegdinszteljük. Rátesszük a szeleteltgombát, ízlésszerintsózzuk-borsozzuk.
Amikorféligmegfőtt, hozzáadjuk a mustártés 3 ektejfölt.
3 ekolajatmegmelegítünk, rátesszük a tarhonyát, megpirítjuk, sózzuk, ésfelöntjükannyimelegvízzel, amennyiéppenellepi, és a fedőalattkészrefőzzük.
Tojásokatmegfőzzük, éskarikáraszeleteljük.
Egyközepestepsitolajjalkikenünk. Beleöntjük a tarhonyafelét, erre a gombapörkölt, majdelosztjukrajta a tojásszeleteket. Beborítjuk a tarhonyamásikfelével, megkenjük 3 ektejföllel, ésráreszeljük a sajtot. 200 fokon 20 percigsütjük.
Szakács:
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.