10 db palacsinta
10 dkg sonka
15 dkg sajt
2 tömlős sajt
25 dkg gomba
1 közepes lilahagyma
1 csokor petrezselyem
Só, bors
Liszt, tojás, zsemlemorzsa, bő olaj a sütéshez
A gombát felszeleteljük, 1 ek olajon fonnyasztjuk. Mikor langyosra hűlt, összekeverjük az apróra vágott sonkával, lilahagymával, petrezselyemmel, a lereszelt és a tömlős sajttal. Megkóstoljuk, ízlés szerint sózzuk, alaposan megborsozzuk.
A palacsinták szélére teszünk 1-1 nagy evőkanállal. A két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük, hústűvel rögzítjük.
A szokásos módon bepanírozzuk, bő, forró olajban pár perc alatt barnára sütjük.
Ízlés szerint (én paradicsomsalátával) tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!