2 vöröshagyma
50 dkg csirkemell filé
40 dkg gomba
1 marék zöldborsó
1 karikára vágott zöldpaprika
1 felkarikázott paradicsom
1 zúzott fokhagyma
petrezselyem
1 tk só
1 pici őrölt fekete bors
1 tk őrölt paprika
Kevés olajon párold meg a vöröshagymát, majd hirtelen pirítsd meg benne a csíkokra vágott húst. Szórd meg a fűszerekkel .Add hozzá a szeletelt gombát, a zöldborsót, a karikára vágott zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Saját levében puhítsd meg. Ha hamar lefő a leve, pótold vízzel. Tálaláskor szórd meg petrezselyemzölddel. Köretként bulgurt adtam hozzá
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!