A babot előző este beáztatom, majd néhány babérlevéllel, kevés ecettel, sós vízben felteszem főni. Mikor majdnem megfőtt, leszűröm.
Közben a hagymákat apróra vágom, a fokhagymát szétnyomom, majd kevés olíva olajon üvegesre párolom. A száraz borral felöntöm, és megsózom.
Hozzáadom a főtt babot, és a paradicsomszószt. 1 db apróra vágott paprikát, és 1 hámozott paradicsomot is hozzáteszek. Ízlés szerinti mennyiségű csilipaprikát adok hozzá, beleteszem az őrölt paprikát, és fedő alatt főzöm.
Mikor majdnem kész, a zöld fűszereket is hozzáteszem, és jól összekavarom. A tarhonyát, és a szeletelt gombát is hozzáteszem. Összeforralom, majd a lángot elzárom, öt percig fedő alatt hagyom, hogy összeérjenek az ízek. Ha szükséges, még ízesítem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!