8 szelet filézett csirkemell
só
kb 30 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
só
bors
A panírozáshoz
rizsliszt
GM morzsa
kb 2 db tojás
A körethez: Életfa Élelem hajdina
só
1 kis doboz Bonduelle mexikói mix
Először a gomba tölteléket készítjük el: a megmosott felszelt gombát, a felaprított hagymával, kevés kókuszzsír hozzáadásával összepároljuk, sóval, borssal ízesítjük, 1 teáskanálnyi rizsliszttel megszórjuk és összeforraljuk, besűrítjük.
A csirkemelleket enyén kiklopfoljuk, sózzuk, majd a gomba töltelékkel megtöltjük (erre kétféle módot is választhatunk: egy egész szelet húst kiterítünk, ráhalmozzuk a tölteléket és egy másik szelet hússal fedjük be, vagy egy szelet húsnak csak a felére terítünk tölteléket, a másik felét ráhajtjuk) végül óvatosan lisztbe, felvert tojásba, és GM zsemlemorzsába mártjuk, és forró zsíradékban kisütjük.
A hajdinát a dobozon lévő utasítás alapján elkészítjük, végül hozzáadjuk a mexikói mixet is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!