Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Gombócos káposzta füstölt oldalassal

felvitel dátuma: 2014-02-16 19:30:30       mai nézettség: 1       nézettség: 2799
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1kg savanyú káposzta

0,5kg darált hús

0,5kf füstölt oldalas

1 tojás

30 dkg rizs

, bors ízlés szerint

1 tk piros paprika

2 közepes fej vöröshagyma

3 babérlavél

8-10 szem egész bors

1 tk pirospaprika a rántáshoz

3 ek liszt

0,5dl olaj

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

Az oldalast felszeleteljük és feltesszük főni. Elkészítjük a tölteléket. 1 hagymát apró kockára vágunk és hozzáadjuk a darált húshoz. Beletesszük a rizst, tojást és a fűszereket, majd jól összedolgozzuk. A káposztát kicsit átöblítjük. Amikor az oldalas félig megfőtt, hozzáadjuk a káposztát, babért , egész borsot és beleszeljük a másik hagymát. A töltelékből gombócokat formálunk és ha forr a káposzta, azt is beletesszük. Kb. 30 percig főzzük. Közben a vékony rántást készítünk. A gombócokat kiszedjük egy tálba és berántjuk a káposztát. Ha újra forr, visszatesszük a gombócokat. Tejföllel tálaljuk.

Szakács: Krisztina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 danyi edit 2015 március 25

nagyon finom lehet

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.