Hozzávalók:
személyenként 2 szelet (kb. 20 dkg) sertéskaraj nálam 8 szelet
3 nagyobb gomba
4 szelet császár szalonna
5dkg füstölt kolbász
2 nyomat kechap
2 nyomat mustár
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A császár szalonnát a füstölt kolbászt apró kockára vágom a gombát picit olajon apróra vágva dinsztelem,hozzáadom a kolbász és szalonna darabkákat .Beleteszem a ketchapot ami nálam házi készítésű ,a mustárt és jól összekeverem .Kicsit krémes elegyet kapunk .A 8 szelet karajt kiklopfolom, sózom. Mindegyik karajba 2 evőkanállal teszek a töltelékből és gondosan feltekerem. Lisztben, tojásban, morzsában megforgatom és ezután tűzöm össze hústűvel hogy a sütés során ne essen szét.Majd forró olajban de lassan sütöm hogy jól átsüljön. Tálaláskor természetesen a hústűt kiveszem előtte. Köret lehet bármi rizs, hagymás krumpli vagy párolt zöldség.
Most krumpli pürével tálaltam .
Nagyon finom ,jó étvágyat hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!