Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Gréta Garbó szelet /zserbó szerintem/

felvitel dátuma: 2017-06-18 08:03:16       mai nézettség: 4       nézettség: 1192
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

50 dk liszt,

200 gr vaj, vagy rama

2 db tojás

250 gr tejföl

100 gr porcukor

25 gr élesztő

csipet só

citromhéj (reszelt)

Töltelék

500 gr lekvár (én egy 750 grammos üveggel tettem)

400 gr dió  (én 300 gr tettem)

200 gr porcukor + vaniliáscukor

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A tésztához valókat összegyúrjuk, és kb 30 percet pihentetjük, majd lisztes nyújtódeszkán 4 egyforma lapot nyújtunk. Én nem egyszerre nyújtottam, hanem egyet és azt tepsibe tettem és raktam rá a lekvárt és a diót, ekkor nyújtottam el a következőt. Előmelegített sütőbe 30 percik szép pirosra sütjük. Ha kisült  a tetejére 100 gr-os tejcsokit olvasztottam 1 ek tejszínnel és 1 teáskanál vajjal.

Nagyon finom lett de én a lekvárból többet tettem, aq dióból meg kevesebbet, mert szerintem  így jobban összeragadt. viszont szerintem ez sima zserbó, de akkor is nagyon finom lett érdemes kipróbálnotok.

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.