Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Mexikói » Guacamole (avokádókrém)

felvitel dátuma: 2015-02-03 17:08:10       mai nézettség: 1       nézettség: 1709
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
2 db. puha avokádó
1 lime leve, (citromlé is hozzá)
fél lilahagyma nagyon apróra kockázva,
2 gerezd fokhagyma,
kevés só,
koriander zöld  (vagy petrezselyem zöld)
paradicsomot is tehetünk bele, kimagozva, héj nélkül, apróra vágva,
és csili (bármilyen, mindenkinek ízlése szerint)
Előkészületi idő: 15 perc


Elkészítés:
A puha avokádót kettévágjuk, magját kiemeljük, majd belsejét kanállal kikaparjuk a héjából. Megcsorgatjuk lime, vagy citrom levével, ami meg is akadályozza, hogy megoxidálódjon. (barnuljon) A hagymát nagyon apróra vágjuk, vagy lereszeljük, a fokhagymát szétnyomjuk, a koriander, vagy petrezselyem zöldet apróra vágjuk, hozzáadjuk a gyümölcshöz, majd villával összetörjük, és elkeverjük. Nem turmixoljuk, mert az nem az igazi guacamole!  
Fogyasztható tortilla csipsszel, de  mindenféle burrito, taco és quesadilla mellé is tehetjük. Nem csak Mexikó, de az egész Közép-Amerikai régió népszerű kedvenc étele. 
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.