A tojások sárgáját csomómentesre keverem 3 kanál cukorral és a liszttel és kevés hideg tejjel. a tejet forrásig meleg1tem, majd apránként hozzákeverem a tojássárgás krémet, állandó keverés mellett sűrűre főzöm, majd leveszem a tűzről. Közben a capuccinot elkeverem a forró vízzel. A babapiskóta felét szépen sorban lerakom egy jénai (lehet bármi más ) edény aljára és egy kiskanál segítségével locsolok rájuk a capuccinoból annyit , hogy ne ázzanak el túlságosan. A tojások keményre felvert habjának a háromnegyedéhez hozzáadok egy kanál cukrot , azzal is verem még kicsit, majd hozzá keverem a főzött krémhez s ennek felét rákenem a babapiskótákra, majd a többi babapiskótát is rásorakoztatom a krémre, meglocsolom a capuccinoval, ezt ismét krém követi, a tetejére pedig rákenem a cukor nélkül maradt habot. A habra szórok egy kevés cukrozatlan kakaóport és kb 2 órára a hűtőbe teszem.
Isteni finom!
Jó étvágyat hozzá!!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!